Антекс Електроник ЕООД е директен вносител и производител на озвучителна техника и музикални инструменти. Вносът и производството се осъществяват предимно с нашата марка ''AntX''. Разполагаме  магазин в гр. Добрич, където могат да бъдат разгледани нашите продукти, както и със собствени складове. За обслужването на всички наши продукти, имаме собствен утвърден дългогодишен сервиз, чиято цел е да поддържа гаранционно и следгаранционно продаваните продукти. За тази цел извършваме внос и на голяма гама резервни части и модули за поддръжка на озвучителна техника. Сервизът ни разполага и със специализирана ремонтна апаратура и стендове за бърз и качествен ремонт на новите караоке тонколони.
От началото на 2019 година започнахме да доработваме  отделни продукти,и с течение на времето това се превърна в постоянна тенденция.
Към началото на 2020 година вече разполагаме с ресурси почти изцяло да изработим отделни серии караоке тонколони,пасивни тонколони,миксери и други.По този начин имаме възможността да предложим уникални продукти, които са изключително подходящи за нашия пазар, и в същото време да гарантираме тяхната поддръжка и сервиз.
Оказва се, че се внесените и доработени от нас продукти, притежават много по високо качество от "обичайния китайски внос", но при достатъчно ниска цена.Пример за това са караоке тонколоните които се асемблират и сглобяват тук в България и ние засега сме единствената фирма която монтира микрофони със сменяема честота за масова употреба.Ориентирани сме повече към качеството,отколкото към количеството.
Така успоредно с обичайния внос, ние пускаме и продукти наше производство, както и изпълняваме отделни поръчки на по големи търговци/вериги, да им осигурим или изработим отделни малки серии, специализирани продукти, по техни спецификации, така че да се получи уникален продукт, който го нямат нито конкурентите, нито може да се поръча от Китай.Така повече от караоке тонколоните са произведени и сглобени лично от нас като дяла им непрекъснато нараства.
От 2020 година започнахме и официално да произвеждаме и триъгълните рототоми с подвижно рамо които се радват на голяма популярност.Засега сме най големия директен вносител на турските тарамбуки "Vatan" ,като поддържаме големи количества на склад и работим на едро с дилъри и търговци.
От 2021г. стъпихме на румънският пазар продавайки стоки в Marketplace на Emag.ro и с отделни дилъри а отскоро имаме собствен сайт за Румъния http://www.tarabana.ro
Също така и засега сме единствената фирма в България която асемблира и доработва миксерите с вграден усилвател и по този начин ние имаме продукти които ги няма другаде и в същото време осигуряваме сервиз за тях.Умишлено не предлагаме голяма гама продукти - но това което предлагаме имаме страхотен сервиз - повечето неща ги правим до 24 часа.Избягваме екзотични редки части и решения - по този начин и всеки нормален сервиз в България може да ремонтира наша стока - особено при положение че ние оказваме пълно съдействие с техническа информация и резервни части.